Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE de Llucmajor exigeix al batle que faci públic el rebuig del consistori a l'ús de trànsfugues per governar

Imatge de l'agrupació del PSIB-PSOE de Llucmajor. | PSIB-PSOE

El grup municipal del PSIB-PSOE a l'Ajuntament de Llucmajor ha manifestat aquest dissabte el seu neguit enfront de «l'incompliment manifest i notori del batle de Llucmajor» de la moció aprovada en el ple d'octubre, per mitjà de la qual s'instà el consistori a expressar i fer públic el seu rebuig al transfuguisme i a l'ús de trànsfugues per reforçar majories de govern.

Específicament, la moció instava l'Ajuntament a publicar en la seva pàgina web, en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials aquest rebuig al transfuguisme i a l'ús de regidors i regidores trànsfugues per reforçar majories.

«És evident que el batle de Llucmajor vol amagar als ciutadans i als seus votants que romp un pacte tan important com el Pacte Antitransfuguisme, ja que li deu fer vergonya mantenir-se com a principal autoritat del municipi gràcies al suport d'un trànsfuga de VOX», han destacat els regidors del PSOE.

«El fet és que, dues setmanes després del ple que va aprovar aquesta moció, no hi ha cap mena de constància, ni en les xarxes socials, la pàgina web de l'Ajuntament o els mitjans de comunicació del rebuig de la corporació tant al transfuguisme com a l'ús de trànsfugues per reforçar majories de Govern», ha destacat el grup municipal.

És per això que els socialistes exigeixen al batle que «compleixi amb el que estableix la moció, la qual va ser aprovada amb una majoria de vots de regidors i regidores».

Finalment, des del grup municipal del PSOE, han recordat que el Tribunal Suprem ha sentenciat que els regidors i regidores trànsfugues no poden assumir nous càrrecs o retribucions que suposin millores polítiques i econòmiques, motiu pel qual exigeixen al batle «que compleixi amb la moció i que no actuï en contra del que dicta la justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.