Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca estrena les jornades esportives 'Estades a la Serra'

Un grup de participants en la primera jornada 'd'Estades a la Serra'. | Consell de Mallorca

La Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca ha estrenat aquest cap de setmana les jornades esportives 'Estades a la Serra', les quals està previst que arribaran a 400 participants en total.

Segons ha informat el Consell aquest diumenge, la nova activitat esportiva 'Estades a la Serra', la qual es dirigeix a famílies, consisteix en la celebració durant sis caps de setmana de novembre i desembre de jornades d'aventura en el paratge natural de Lluc, a Escorca.

En concret, les jornades, que han estat incloses en la línia de treball 'Esport per a tots', que promou el Departament de Turisme i Esports de la institució insular, són estades familiars en el medi natural, on es realitzen activitats comunitàries esportives, respectuoses amb el medi ambient, seguint totes les mesures preventives establertes per la Covid-19.

Així, durant dos dies es duen a terme diferents exercicis esportius dirigits que, com a novetat, tindran nivells diferents segons el cap de setmana, i inclouran des de tècniques de running, fins a senderisme o circuits amb bicicleta.

Cada cap de setmana, les 'Estades a la Serra' s'obrirà a deu famílies de quatre persones, que podran practicar esport i jocs guiats per monitors, i s'allotjaran en l'Hostatgeria del santuari de Lluc, a 400 metres d'altitud, en el cor de la Serra de Tramuntana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.