Setmanari d'informació local - 138 anys

Neix l'organització juvenil 'Mallorca Nova' vinculada a MÉS

Neix l'organització juvenil Mallorca Nova, associada a MÉS per Mallorca. Segons han informat, si la pandèmia ho permet, es presentarà públicament el pròxim 5 de desembre. Segons han informat, es tracta de «més de quaranta joves disposats a treballar pel sobiranisme, el feminisme, el socialisme i l'ecologisme a Mallorca».

Pel que fa a la seva vinculació amb la formació ecosobiranista, apunten que «no es conformam en ser 'els joves de MÉS'». «Volem ser els joves socis de MÉS, de tu a tu i amb dret a dissentir. Compromesos i convençuts dels nostres propis principis compartits. Som conscients que prenem el relleu de l’organització històrica de l’esquerra mallorquinista juvenil, els Joves d’Esquerra Nacionalista (JEN), i també d’altres organitzacions polítiques d’aquest àmbit».

Així mateix, han explicat que a Mallorca Nova hi participen persones joves que han «militat i participat» d’altres espais com ara en l’àmbit de «la cultura, la llengua, el territori, el lleure, l’esport, les festes populars i les nombroses experiències d’èxit dels moviments socials juvenils d’arrel municipalista, però també altres persones sense experiència militant prèvia».

«No hi haurà una Mallorca Nova, ni una Mallorca més justa, més verda, més feminista i més sobirana sense un jovent disposat a construir-la, i per això hi hem de ser tots», reflexionen des de l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.