Setmanari d'informació local - 138 anys

La Federació de Transports reclama suspendre la reducció de velocitat a 80 km/h a la Via de Cintura

17/04/2020 Tráfico en la Vía de Cintura, durante el estado de alarma. ECONOMIA ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

La Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT) ha reclamat aquest divendres que el Consell de Mallorca deixi en suspensió la reducció de velocitat a 80 quilòmetres per hora a la Via de Cintura de Palma -actualment de 120 km/h-.

En un comunicat, la patronal del transport ha titllat d'«inadmissible» que una decisió «de tal transcendència» s'hagi adoptat «de manera unilateral sense abans informar prèviament el sector del transport».

A més, consideren que s'ha fet sense justificar la mesura «de manera clara, d'acord amb un estudi o informe» a què no han tengut accés des de la patronal.

El gerent de la FEBT, Salvador Servera, ha expressat «la queixa de tot el sector del transport» davant la decisió del Consell, anunciada aquest dijous en una roda de premsa.

Servera ha afirmat que reduir la velocitat «implicarà agreujar els embussos que, ja de per si, té la Via de Cintura en hores punta, alhora que no contribuirà a una reducció significativa de la sinistralitat». A més, el gerent de la FEBT ha criticat que es redueixi la velocitat de forma generalitzada «sense excepcions en alguns trams».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.