Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort crea una nova Direcció General de Cultura amb Tina Codina al capdavant

L'Ajuntament de Palma comptarà amb una nova Direcció General de Cultura i Comunitat, que té com a funció principal assumir la gestió dels espais culturals i les biblioteques de la ciutat, a més d'impulsar polítiques culturals comunitàries.

També es registraran altres canvis en l'àrea de Cultura, perquè el fins ara director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras, passarà a ser el responsable de les programacions culturals, de les convocatòries de subvencions i premis, de la confecció dels pressupostos i de l'atenció al sector cultural.

Segons ha explicat aquest dimecres l'Ajuntament, com la Direcció General de Cultura «queda vacant», aquesta es convertirà en la Direcció General de Cultura i Comunitat i serà gestionada per Tina Codina, qui assumirà també projectes com el de Can Ribas o el de l'antiga presó.

Així mateix, aquesta modificació en l'organigrama de Cort també contempla altres canvis en l'àrea d'Educació, que a partir d'ara comptarà amb Francisca Niell com a directora de la gerència del Patronat Municipal d'Escoles Infantils, després de la renúncia «per motius personals» de la seva antiga gerent Tina Horrach.

Cort ha indicat que aquests canvis responen a «noves necessitats generades per la crisi del coronavirus, un fet que fa necessari desenvolupar aquest tipus de polítiques», unes decisions que es faran efectives en la Junta de Govern del pròxim dimecres.

D'altra banda, Marcos Augusto continuarà sent el director general de Promoció i Difusió de Cultura, mentre que Aina Bausà es convertirà en la nova directora general d'Arts Visuals, després d'haver estat triada per a ocupar aquest lloc mitjançant un concurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.