Setmanari d'informació local - 138 anys

L'OCB saluda l'activació de l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics i anima els ciutadans a fer-ne ús

Aquest divendres, 4 de desembre, Dia dels Drets Lingüístics, l'Obra Cultural Balear (OCB) saluda l'activació de la nova Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics que impulsa el Govern.

L'OCB considera que la nova Oficina és un servei necessari perquè vivim un context incessant de vulneracions als drets lingüístics dels ciutadans en la majoria d'àmbits de la nostra societat, inclosa l'Administració pública. Per tant, valora de manera molt positiva que des del Govern s'impulsi un servei específicament dedicat a la tutela dels drets lingüístics dels ciutadans.

No obstant això, l'entitat considera imprescindible que la nova Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics compti, des del primer moment, amb una dotació de recursos humans i pressupostaris suficient. A més, demana a totes les administracions i al sector privat que col·laborin per a corregir, ràpidament, situacions de discriminació lingüística detectades.

L'OCB també proposa que es faci una campanya de difusió de l’existència de l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics, de sensibilització en matèria de drets lingüístics i de convit a la ciutadania perquè faci ús i exerceixi els seus drets i que acudeixin a l'Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics en cas que es vulnerin aquests drets.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.