Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma signa un acord amb Amics del Poble Sahrauí per aportar ajuda alimentària als refugiats de Tindouf

Vivas i Rosselló durant la signatura de l'acord. | Ajuntament de Palma

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Palma, Sonia Vivas, i la presidenta d'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Balears, Catalina Rosselló, han signat un conveni de col·laboració per a contribuir al desenvolupament del projecte 'Ajuda alimentària per al poble Sahrauí de refugiats en els campaments de Tidouf (Algèria)' per a l'any 2020.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte, l'ajuda s'emmarca en el Pla Estratègic de Subvencions d'aquesta àrea i està dotada amb 10.500 euros.

Amb aquests diners, el consistori subvencionarà la compra de productes bàsics d'alimentació i les despeses de la seva gestió i distribució entre els refugiats sahrauís que viuen en campaments de refugiats dins del territori d'Algèria.

Aquest projecte té un pressupost de 6.660.000 euros, per tant la quantia que aporta l'Ajuntament de Palma suposa un 0,16% del cost total de les necessitats a cobrir.

Segons Sonia Vivas «la voluntat de l'Ajuntament és fer costat al poble sahrauí, especialment ara més que mai per la gran inestabilitat que hi ha en el territori. Ara es necessita l'ajuda més que mai».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.