Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca critica que el PSIB s'acosti a Ciudadanos per a aconseguir el seu suport als Pressupostos

El diputat de MÉS per Mallorca i portaveu adjunt en el Parlament, Josep Ferrà, s'ha congratulat aquest dimecres de l'acord assolit entre el Govern i Més per Menorca per a aprovar els Pressupostos de 2021. Ferrà ha recordat que MÉS per Mallorca ja havia instat l'executiu a «centrar els esforços del dins del mateix pacte i ampliant l'espectre a partits com Més per Menorca i Gent per Formentera».

Així i després del pacte assolit amb la formació menorquinista, Ferrà ha reiterat que MÉS no permetrà concessions en polítiques d'esquerra. De fet, el diputat ha criticat novament l'acostament entre PSIB i Ciudadanos per a aconseguir el suport del partit de dreta als Pressupostos.

En aquest context, Ferrà ha assenyalat que des de MÉS no permetran cap pacte «entre partits que desvirtuïn els Acords de Bellver». «Una cosa és rebre el suport en mesures puntuals i conjunturals i altra ben diferent, polítiques clarament de dretes», han remarcat. Segons Ferrà, «després de les votacions d'aquesta setmana en comissió, revisarem les esmenes i transaccions per tal d'assegurar que cap d'elles desvirtui l'ideari de MÉS per Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.