Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos Palma inicia el procés per elegir el càrrec de portaveu municipal

Imatge d'una votació de Podemos Palma. | Podemos Palma

La formació Podemos Palma ha iniciat el procés per triar càrrec de portaveu municipal i establir la seva nova estructura organitzativa i de representació.

Segons ha informat la formació aquest dissabte, atès el document organitzatiu votat durant la tercera Assemblea Ciutadana Estatal celebrada el mes de maig passat, el Càrrec de portaveu Municipal substituirà l'actual figura de secretari general.

En concret, ha detallat la formació, la militància triarà el càrrec de portaveu municipal, que substitueix l'actual secretaria general. Les persones que optin a ella comunicaran aquesta setmana la seva candidatura a la Secretaria d'Organització Autonòmica de Podemos, que al seu torn informarà els cercles.

Cada cercle de Podemos a Palma decidirà a més, ha afegit, a dues persones o enllaços, de manera paritària, que acudiran al Consell de Cercles.

D'aquesta manera, ha destacat el partit, s'obre «una nova etapa en la qual els cercles cobren una major importància i la militància compta amb major sobirania i capacitat de decisió en un exercici per a incrementar la participació i la democràcia interna».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.