Setmanari d'informació local - 138 anys

Jesús Jurado, elegit nou líder de Podemos a Palma

Jesús Jurado, actual secretari autonòmic de Memòria Democràtica i Bon Govern, ha estat triat nou portaveu de Podemos Palma. | PODEMOS

Jesús Jurado, actual secretari autonòmic de Memòria Democràtica i Bon Govern, ha estat triat nou portaveu de Podemos Palma en les votacions realitzades aquest divendres a vespre per la militància dels Cercles de la formació.

Segons ha informat Podemos aquest dissabte, Jurado va obtenir la majoria de vots enfront d'Estefanía Jiménez, que també es presentava com a candidata al Càrrec de portaveu municipal del partit. El Càrrec de portaveu Municipal substituirà l'actual figura de secretari general.

Durant aquest procés, cada cercle de Podemos a Palma va triar a més a dues persones, vuit en total, que seran els enllaços per al Consell de Cercles de la formació.

Aquest procés de renovació d'estructures municipals ha derivat de l'aplicació dels documents guanyadors de la III Assemblea Ciutadana Estatal duta a terme l'estiu passat i en la qual Pablo Iglesias va ser reelegit Secretari General de Podemos.

D'aquesta manera, ha destacat la formació, s'obre una nova etapa amb la qual els cercles cobren una major importància i la militància compta amb major sobirania i capacitat de decisió en un exercici per a incrementar la participació i la democràcia interna.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.