Setmanari d'informació local - 138 anys

Els busos de Palma només podran dur un terç de la seva capacitat a causa de la pandèmia

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dijous que l'Empresa de Transports de Palma (EMT) ha reduït a un terç de l'aforament dels autobusos, una mesura que ja està en vigor, per les mesures davant la pandèmia.

En una nota de premsa, ha explicat que, d'aquesta manera, les places assegudes i dempeus seran un 33 per cent de l'ocupació total del vehicle.

Així, en un bus de 12 metres la capacitat total serà de 34 persones i en un de 18 metres, de 48 persones. Fins ara, l'ocupació mitjana era del 70 per cent.

El Consistori ha recordat que l'EMT té altres mesures vigents per a complir amb les mesures sanitàries vigents com mantenir les finestres sempre obertes i les portes dels vehicles s'obren a cada parada, dues accions que permeten que l'aire es renovi de manera constant.

A més, és obligatori l'ús de màscara, hi ha hidrogel en cadascun dels autobusos i cada autobús té mampares de separació per als conductors. «Es recomana fer el pagament amb targeta ciutadana», han insistit.

A causa de la reducció de l'aforament i per a evitar coes en les parades, l'Ajuntament també ha demanat a la ciutadania «escalonar al màxim les seves entrades i sortides en les hores punta, en la mesura que sigui possible».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.