Setmanari d'informació local - 138 anys

Formentera entrarà aquest dimarts al nivell 3 d'alerta

La presidenta de el Govern Francina Armengol, ha anunciat que Formentera entrarà aquest dimarts al nivell 3 d'alerta sanitària, «és un cas molt peculiar perquè amb pocs casos es pot disparar la incidència».

Segons ha informat la presidenta Armengol, en roda de premsa, al costat de la consellera de Salut, Patricia Gómez, «fa una setmana es va decidir que Formentera passés a nivell 2 d'alerta sanitària per un brot, ara aquesta s'augmenta a nivell 3 perquè els casos han seguit creixent i s'ha vist algun brot més».

«Una de les mesures més significatives d'aquesta decisió és que si abans eren 10 les persones que es podien reunir a l'exterior ara seran sis, a l'igual que a l'interior», ha afegit.

Si bé, ha puntualitzat, amb l'entrada de Formentera aquest dimarts en nivell 3 s'aplicaran una altra sèrie de restriccions, com ara que «la capacitat de bars, restaurants i cafeteries es reduirà entre un 30% i 60% en funció de si tenen ventilació o no, els espais de culte també reduiran de el 50% al 30% el seu aforament i teatres i auditoris del 75% a l'50%».

Finalment, ha conclòs, hi haurà noves restriccions en l'àmbit de l'esport, com ara que «els espais coberts per a pràctica d'exercici hauran de reduir la seva cabuda al 50% a al 25%. A més s'haurà de reduir el nombre de persones que formin part de grups en les activitats dirigides dels gimnasos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.