Setmanari d'informació local - 138 anys

Lloseta inaugura tres exposicions durant les festes patronals

L'Ajuntament de Lloseta inaugura tres exposicions durant les festes patronals, que se celebren del 31 d'agost al 10 de setembre.

La primera exposició, titulada 'Records, cultura material a Lloseta al Segle XX i XXI', s'inaugura el 31 d'agost al pati de la biblioteca a les 20 hores. La mostra, que recull objectes quotidians de la segona meitat del segle XX i principis del segle XXI, ofereix una visió de la vida quotidiana dels veïns de Lloseta durant aquests anys. L'exposició està organitzada per Manela Gracia i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Lloseta. L'exposició estarà oberta al públic del 2 de setembre al 10 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

La segona exposició, titulada 'Minart, pintura i matèria', s'inaugurarà el dia 2 de setembre a les 20 hores al Centre Cultural Sa Mina. La mostra, que reuneix obres dels artistes Pere Bennassar, Maria Huerga, Anastasia Egorova, Calixt Ramon, Marlene Bosch i Joan Oliver, explora la relació entre la pintura i la matèria. L'exposició està organitzada per Joan Oliver i làrea de cultura de l’Ajuntament de Lloseta. L'exposició estarà oberta al públic del 4 al 10 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores, i del 14 al 17 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores.

La tercera exposició, titulada 'Lloseta en festes', s'inaugurarà el dia 7 de setembre a les 18 hores al Teatre de Lloseta. La mostra recull fotogràfic de la història de les festes de Lloseta, des dels seus orígens fins a l'actualitat. L'exposició està organitzada per l'associació Mestra Maria Morro. L'exposició estarà oberta al públic del 8 al 10 de setembre, de 19 a 20.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.