Setmanari d'informació local - 138 anys

Can Alcover es vestirà de verd per commemorar la històrica mobilització del 29-S

51853

El pròxim divendres 29 de setembre Can Alcover commemorarà el desè aniversari de la gran mobilització de les camisetes verdes.

L'Obra Cultural Balear, en col·laboració amb les Fundacions Darder - Mascaró, ha organitzat un esdeveniment especial que inclou una taula rodona i una actuació musical a càrrec de Josep Cabot.

L'esdeveniment està destinat a recordar i celebrar la històrica mobilització del 29 de setembre de 2013, quan Mallorca va viure una gran manifestació en defensa de l'ensenyament en català i en contra de la política lingüística del llavors president del Govern, José Ramón Bauzá.

La jornada començarà a les 19 hores amb una taula rodona en la qual participaran Cristina Conti (FAPA), Jaume Mateu (OCB), Irene Salamanca (CRIDA), Biel Caldentey (STEI-i) i Nanda Ramon (Assemblea Docents), amb la moderació a càrrec de Pep Valero.

L'OCB fa una crida a unir-se a aquest esdeveniment significatiu i a omplir Can Alcover de camisetes verdes, ara que les polítiques del pacte PP-Vox tornen a amenaçar les arrels lingüístiques i culturals de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.