Setmanari d'informació local - 138 anys

Es Gremi celebra els seus 20 anys de vida amb un festival de dos dies de concerts

Es Gremi Centre Musical celebra enguany els seus 20 anys de vida. I ho fa amb el festival Es Gremi Sounds 2023, dos dies plens de concerts que encisaran els amants de la música en directe. Els concerts seran els pròxims dies 17 i 18 de novembre a la sala situada al Polígon de son Castelló.

Segons ha recordat Es Gremi aquest dissabte, durant aquests 20 anys han passat pels seus locals d'assaig i escenaris més de 50.000 artistes. A més, s'hi han format a l'Escola de Música més de 400 alumnes en només 3 anys d'existència.

També s'han servit més de 350.000 menjars en el seu Cafè Club, l'epicentre de la comunitat musical. S'han viscut, a les seves 3 sales, més de 10.000 directes i han passat pels seus 4.500 m2 més de 2 milions de persones. «A tots i totes, gràcies per aquests 20 anys de música en directe!», han expressat des d'Es Gremi.

El cartell del festival Es Gremi Sounds 2023 és el següent:

Divendres 17 de novembre (Sala 1 + Sala 2): Iván Ferreiro, Bum Motion Club, El Día Eléctrico, Ritual Nepal i Jager&Levante DJset.

Divendres 17 de novembre (Sala 3): Alizzz i VGomez.

Dissabte 18 de novembre (Sala 1 + Sala 2): Siloé, Niños Luchando, Monteperdido, Tres Piezas i Notodoesindie DJset.

Ja es poden aconseguir les entrades per als dos dies a la sala Es Gremi. A més s'han activat 2 abonaments, un per a gaudir del divendres complet i un altre per a poder veure els concerts del divendres i el dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.