Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB se suma a la petició per a millorar la compensació dels efectes de la insularitat

53963

La Universitat de les Illes Balears (UIB) s’ha adherit al manifest 'Illes Balears: unint forces per superar les dificultats', en el qual s’exposen els motius pels quals és necessari i procedent desenvolupar una estratègia específica integradora que permeti superar els múltiples desavantatges estructurals permanents, enfrontar-se als importants desafiaments i complementar, apuntalar i reforçar el model econòmic balear.

Els representants de les principals organitzacions empresarials i professionals, agents socials i entitats de la societat civil de les Illes Balears han lliurat el manifest conjunt a la delegada del Govern espanyol a les Balears, Aina Calvo, el dilluns, 27 de novembre.

El document fa referència a la finestra d’oportunitat oberta amb motiu de la revisió del reglament de minimis en el marc de la presidència d’Espanya a la Unió Europea durant aquest semestre. El document sol·licita al Govern d’Espanya que plantegi al si de la Comissió Europea, amb atenció a la singularitat expressa de les illes de la Unió, que les illes rebin una atenció especial i que algunes de les seves ajudes, com la del transport de mercaderies, quedin exemptes dels límits aplicables de la norma general de minimis.

Signen el document les persones següents: Carmen Planas, presidenta de CAEB; Jaume Carot, Rector de la UIB; Eduardo Soriano, president de la Cambra de Comerç de Mallorca; Jordi Mora, president de PIMEM; José L. García, Secretari General de Comissions Obreres de les Illes Balears; Manuel Campillejo, secretari administració d’UGT Illes Balears; Rafael Gil, vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats; Carles Mulet, vicedegà de l’Il·lustre Col·legi d’Economistes de les Illes Balears; Bartomeu Rosselló, president del Cercle Mallorquí de Negocis; Francisco Tutzó, vicepresident del Cercle d’Economia de Menorca, i Josep Maria Vicens, president del Cercle d’Economia de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.