Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma promocionarà el comerç local aquest Nadal

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquesta setmana una campanya de suport al comerç de proximitat i més concretament als comerços emblemàtics.

Amb aquest objectiu, un vehicle de la línia 35 lluirà el mes de desembre l'eslògan 'Aquest. Nadal, regala comerç local', convidant també a la ciutadania a aconseguir una bossa amb la imatge dels comerços emblemàtics de Palma.

Està previst que entre els 114 establiments catalogats i el Quiosc de PalmaActiva de la plaça del mercat de l'Olivar es reparteixin 9.000 bosses. El repartiment en el Quiosc es farà els pròxims dies 13, 18 i 20 de desembre de 10.30 a 12.30 hores.

També es reforçarà la visibilitat del comerç local amb una campanya de publicitat en OPIS que durarà des del 5 de desembre fins al 5 de gener amb el lema 'El comerç local els desitja unes bones festes', amb la finalitat de convidar la ciutadania a consumir producte local.

Aquesta campanya dur inclòs un codi QR que redirigeix a l'espai de la pàgina web de PalmaActiva que recull les diferents activitats que es realitzaran durant les festes, cm les 11 actuacions de corals que cantaran nadales per dinamitzar els carrers.

L'EMT Palma col·labora amb aquesta campanya per fomentar l'accés en transport públic amb la línia Centre Ciutat (CC) als establiments emblemàtics de Palma, majoritàriament situats al voltant del centre històric de la ciutat.

El regidor de Mobilitat, Antoni Deudero, i la regidora d'Economia, Lupe Ferrer, han presentat amb la vicepresidenta de Pimeco, Carolina Domingo, el mapa gratuït 'Ruta dels Establiments Emblemàtics'.
Amb l'objectiu de col·laborar amb la promoció del comerç local, l'EMT ha planificat reforços en les línies amb més demanda en dies destacats durant el mes de desembre.

Igualment, la línia Centre Ciutat, que habitualment funciona de dilluns a divendres, donarà servei també els dissabtes de desembre, amb una freqüència de 30 minuts. A més, la CC circularà també els festius i diumenges d'obertura, que són el 8, el 17 i el 24 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.