Setmanari d'informació local - 138 anys

'La Fundació' es representa al Teatre del Mar aquest cap de setmana

Després de cinc dies intensos i vibrants d'espectacles tallers i trobades, dins el marc del Festival Rayuela 2023, el Teatre del Mar reprèn la programació regular i ho fa amb 'La Fundació', de la companyia La Impaciència.

'La Fundació' es representarà del 15 al 17 de desembre, divendres i dissabte a les 20.00 hores, i diumenge a les 18.00 hores. L'autor d'aquesta peça teatral és Salvador Oliva, la direcció va a càrrec de Luis Venegas i està interpretada per Xavier Núñez, Salvador Oliva, Rodo Gener i Carme Serna.

'La Fundació' tracta sobre un historiador d'esquerres, Pere Amengual, al qual se li encomana escriure la història de la Fundació March, es troba en contradicció a partir del que anirà descobrint respecte a aquesta.

Tot això s'explica per mitjà del teatre de text propi de La Impaciència, així com una escenografia geomètrica que a partir del seu moviment amb la simbiosi de la música de Jaume Manresa, generen els diversos espais físics de la peça: Les motivacions artístiques i econòmiques de la creació de La Fundació entren en conflicte, un conflicte entre la cultura i la barbàrie.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.