Setmanari d'informació local - 139 anys

Joan Melià presenta 'Somriure amb la gramàtica' a Can Alcover

54359

Aquest dimecres, 13 de desembre, la llibreria Quart Creixent, Lleonard Muntaner Editor i l'Obra Cultural Balear han organitzat un acte per presentar el llibre de Joan Melià 'Somriure amb la gramàtica', editat per Lleonard Muntaner Editor.

Serà a les 19.00 hores a Can Alcover, carrer de Sant Alonso, 24, Palma. L'autor de l'obra estarà acompanyat de Jaume Guiscafrè, director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears, i la moderació de l'acte serà a càrrec de l'editora Maria Muntaner.

Joan Melià Garí va néixer a Porreres el 1954. Llicenciat en filologia hispànica i doctor en filologia catalana per la UIB, universitat on fou primer professor associat (1989-1999) i després professor titular (1999-2020) del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General. El seu camp de treball s'ha centrat en la sociolingüística, la didàctica de la llengua i la planificació lingüística. Ha escrit una gran quantitat d'articles a revistes especialitzades i és autor d'un gran nombre d'obres publicades, individualment o amb altres autors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.