Setmanari d'informació local - 139 anys

El 6 de gener a Ses Voltes es representarà la 39a edició de l'Adoració dels Tres Reis d'Orient

El Teatre Municipal Xesc Forteza ha acollit aquest dilluns la presentació de la funció de la 39a edició de l'Adoració dels Tres Reis d'Orient, segons un text de Llorenç Moyà, que tendrà lloc en el recinte de Ses Voltes el pròxim 6 de gener a les 11.30 hores.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, a la convocatòria informativa d'aquest dilluns hi han assistit el coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, i el director general de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet.

Igualment, han estat presents el director del muntatge, Bernat Pujol, i bona part dels actors que enguany representaran als diferents personatges de l'obra.

Durant la seva intervenció, Brunet ha donat les gràcies a Taula Rodona Teatre per «haver-se posat al capdavant, una vegada més, de la que s'ha convertit en una de les cites indispensables de les festes de Nadal a Palma». També ha reconegut el treball dels diferents intèrprets que han dedicat temps a la preparació dels seus papers.

El director general de Cultura i Arts Visuals ha assenyalat que «una de les característiques més peculiars de l'escenificació d'aquest espectacle és que les actuacions són a càrrec majoritàriament de persones de la societat palmesana i illenca conegudes per la seva activitat en el món de la política, el periodisme, l'empresa, la cultura i molts altres àmbits».

Així mateix, han destacat que les funcions de l'Adoració dels Tres Reis d'Orient en Ses Voltes acumulen 39 anys d'història, la qual cosa prova, en paraules de Brunet, «la plena consolidació d'aquest esdeveniment cultural, cada vegada més estimat pels espectadors».

També ha dedicat unes paraules a glossar la figura de l'autor, Llorenç Moyà, de qui en 2016 es va commemorar el centenari del seu naixement, a Binissalem.

Finalment, el responsable municipal de Música i Arts Escèniques ha convidat a tots els ciutadans de Palma i dels municipis de Mallorca a gaudir el pròxim 6 de gener d'«aquesta gran joia del Nadal palmesà».

En concret, en aquesta edició l'equip artístic està format per Rafel Fiol, Xisco Ródenas, Jaume Guiscafré, Maria Duran, Pau Cladera, Josep Antoni Moyà, Pep Lluís Cortés, Víctor Uwagba, Mercè Comas, Joan Mas 'Collet', Dayana Valdés, Pep Guerrero, Malena Riudavets, Toni Vallès, Esteban Mercer, Margalida Mateu, María de la Mar López, Sebastià L. Aguiló, Joan Francesc Barceló, Catalina Dijksterhuis, Paz Talens, Pep Martínez, Carles Expósito, Aina Segura, Isabel Sales, Catalina Sales, Pep Balaguer i Àngel Gené.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.