Setmanari d'informació local - 139 anys

Més per Menorca: «El ple ha viscut avui una de les situacions més surrealistes que es recorden»

Més per Menorca ha demanat aquest dijous depurar responsabilitats en el PP pel «fracàs» dels pressupostos del Consell de Menorca després del vot en contra de la consellera de Vox, Maite Medrano, que ha impedit aprovar els contes públics durant el ple extraordinari.

«El ple ha viscut avui una de les situacions més surrealistes que es recorden», han assenyalat els ecosobiranistes, que han criticat «el xantatge de Vox, que ha condicionat el suport als pressuposts a una eventual entrada en el govern del Consell, d'on fou expulsat per la inoperància de la seva única consellera».

Més per Menorca ha considerat que el PP ha estat «incapaç de reaccionar i plantejar una alternativa per intentar salvar els comptes de la institució de 2024».

Els ecosobiranistes han apuntat que «la consellera de Serveis Generals, Maria Antònia Taltavull, s'ha limitat a llegir dues intervencions prèviament preparades, que des del moment que s'ha evidenciat que el govern no tenia majoria per aprovar el pressupost han deixat de tenir cap sentit».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.