Setmanari d'informació local - 138 anys

Guillem Gisbert és el primer cap de cartell de la Mobofest 2024

El cantant de Manel, el mític grup català que, fa uns mesos, va anunciar que deixaria els escenaris durant un temps indefinit, acaba de començar la seva carrera en solitari. Fa unes setmanes Guillem Gisbert va publicar els seus dos primers senzills: 'Waltzing Matilda' i 'Les dues torres'. El llançament del disc està previst per al 2024, i les dues cançons publicades fins ara deixen entreveure l'estil que tindrà, que ja va caracteritzar els darrers discs del Manel.

El festival va donar a conèixer per sorpresa que Gisbert un dels caps de cartell de la Mobofest 2024 ahir durant la celebració del Nadal Eclèctic. Un esdeveniment festiu organitzat per la revista S'Altra Música, que va ajuntar els artistes illencs més destacats de l'any.

Gisbert se suma així a les confirmacions que va fer la Mobofest la setmana passada: els també catalans Mujeres, que amb el seu rock enèrgic i divertit faran ballar al públic del festival; els manacorins Reïna, que han tornat a convèncer al seu públic amb l'àlbum 'Arts Marcials'; i l'artista emergent J.Bordoy, que ha debutat amb la publicació de l'EP de quatre cançons 'Summer to remember'.

El festival se celebrarà els propers 25, 26 i 27 de juliol de 2024 al Parc de n'Hereveta de Porreres, i les entrades ja estan a la venda a un preu de 39 €.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.