Setmanari d'informació local - 138 anys

'Belle Époque', ambientada a la II República, culmina el cicle 'Entre dos segles' a l'Arxiu del Regne de Mallorca

La pel·lícula del 1992 'Belle Époque', ambientada a l'arribada de la II República i guardonada amb un Oscar, tancarà dijous, 25 de gener, a les 19.00 hores, el cicle 'Entre dos segles (1898-1931)', que s'ha realitzat a l'Arxiu del Regne de Mallorca (carrer Ramon Llull, 3, Palma) des del passat 16 de novembre. La pel·lícula fou realitzada per Fernando Trueba amb la col·laboració del seu germà David, tots dos habituals de Mallorca, i protagonitzada per Penélope Cruz, Fernando Fernán Gómez, Ariadna Gil, Maribel Verdú, Gabino Diego i Jorge Sanz.

Pel que fa a les conferències, continua a l'Arxiu el cicle 'Mallorca entre dos segles', ambientat al mateix període. Dimarts 23, a les 19.00 hores, el professor i editor Jordi Maíz intervindrà sobre el sindicalisme i el moviment obrer a Mallorca, entre finals del XIX i començament del XX.

Jordi Maíz Chacón (Cabra, Còrdova, 1977) és professor de la Universitat de les Illes Balears, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i doctor en Història Medieval i Premi Extraordinari de Doctorat per la UNED. Ha publicat textos a revistes especialitzades, congressos i seminaris a l'Estat espanyol, França, Argentina i Brasil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.