Setmanari d'informació local - 138 anys

El 061 registra deu temptatives de suïcidi diàries a les Balears

El SAMU061 ha registrat de mitjana deu temptatives de suïcidi al dia a les Balears i 1.962 al llarg del 2023, la qual cosa suposa una reducció respecte a les xifres del 2022, quan se'n varen reportar 2.037.

Aquestes són algunes de les xifres que s'han fet públiques aquest dilluns durant la visita de la consellera de Salut, Manuela García, a les instal·lacions de la Central de Coordinació del SAMU061 per a conèixer les funcions que exerceixen els tres nous psicòlegs clínics que varen començar a treballar al servei a mitjans de gener, per a atendre la població en general i el propi personal del SAMU061.

García ha explicat que el seu principal objectiu és atendre el ciutadà que pateix una emergència des del punt de vista «global i integral, i no només assistencial sanitari», sinó també a «les necessitats emocionals que pogués tenir en aquest moment».

D'aquesta manera, les Balears es converteixen en la tercera autonomia de l'Estat espanyol a implantar aquest servei després de Madrid i Catalunya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.