Setmanari d'informació local - 138 anys

El Circ Bover arriba a Manacor amb el seu projecte pedagògic i una àmplia programació per a tots els públics

56303

Des del 12 de febrer i fins al 13 d’abril el Circ Bover, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor, s’instal·la a la ciutat per a iniciar la 12a edició del seu projecte pedagògic ‘Descobreix el Circ’, una iniciativa que neix amb la intenció de donar a conèixer als més petits la història, característiques i peculiaritats del circ; juntament amb una programació apta per a tots el públics que recull des de contacontes, espectacles familiars, tallers de circ en familia i concerts.

Més de 4.000 nins provinents de les escoles de tota Mallorca es desplaçaran fins a Manacor per a visitar la carpa del Circ Bover i gaudir d’una activitat que ofereix animacions a l’exterior i un espectacle on els artistes Carla Fontes, Marc Filigrana, Toni Rosselló i Txemi Vida a través del clown, disciplines aèries, malabars, equilibris i ombres xineses expliquen als més petits la història i l’evolució del circ fins a l’actualitat. L’activitat es complementa amb una guia didàctica que s’ofereix als centres amb diverses activitats per a desenvolupar a l’aula abans i després de la visita.

A aquesta iniciativa se suma una proposta de programació que es durà a terme els caps de setmana, entre els quals hi destaca l’espectacle ‘Post Clàssic’ de Tortell Poltrona, com a pioner del clown català i reinventor del circ. L’espectacle es podrà veure els dies 1 i 2 de març a les 19 h i el 3 de març a les 18 h.

La programació també recull espectacles d’artistes locals i del territoni estatal, una celebració especial pel dia Mundial del Circ i s’afegeixen iniciatives amb associacions de la ciutat de Manacor com ara una festa amb col·laboració amb Neura Col·lectiu.

Una altra data important serà el 23 de març de 2024 amb la presentació del nou projecte del cantant mallorquí Pep Suasi amb col·laboració amb el Circ Bover, ‘Suacirc’, un concert amb espectacles de circ i les cançons del seu últim disc ‘Peces d’Antiquari’.

Les entrades es poden adquirir a www.circbover.com.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.