Setmanari d'informació local - 139 anys

La plataforma Pulmó Verd continua sembrant arbres i reivindicació

La plataforma Pulmó Verd continua la seva lluita. En aquesta ocasió, els membres de la plataforma han penjat 50 cartells i 100 rètols reivindicatius per exigir a l'Ajuntament de Marratxí i l'empresa de gestió dels aeroports, Aena, que converteixin Son Bonet en un pulmó verd.

La Plataforma també ha plantat 25 arbres nous i actualment hi ha una superfície equivalent a tres camps de futbol.

El bosc urbà de Son Bonet

Després de més de 40 anys esperant que les administracions competents dignifiquessin l’espai lliure públic de Son Bonet i davant l’amenaça dels plans especulatius d’Aena, el poble actua.

L’acció de la Plataforma que compta cada dia amb més suports tant d’entitats socials com partits polítics es basa en evitar el que seria «una injustícia social i ambiental històrica». «La pèrdua de Son Bonet suposaria la pèrdua d’una de les zones verdes més importants de tot Marratxí. Crearia a la vegada un dels més greus impactes dins una zona habitada com la que es correspon a Son Llatzet-Pont d’Inca i Ca’s Capità-Pla de Na Tesa trencant també el nexe i vincle físic i històric entre aquestes poblacions», han remarcat.

Per altra banda, Son Bonet Pulmó Verd vol remarcar que aquesta lluita es basa en la reclamació històrica de crear una zona comunal arbrada, que millori la qualitat de vida dels seus habitants així com una millora ambiental d’una zona intensament urbanitzada. «Aquesta zona a més contribuirà clarament en la lluita contra el canvi climàtic, creant una zona vegetal que serveixi d’embornal dels gasos d’efecte hivernacle», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.