Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de Mallorca constitueix la Comissió de Transparència

El Consell de Mallorca ha constituït aquest dijous la primera Comissió de Transparència. La Comissió és un òrgan més del Consell de Mallorca que compleix amb les funcions de control i gestió de la institució insular, concretament, és l'encarregat de fer el seguiment del compliment del Codi de Bon Govern.

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, destaca que «convocam la Comissió per donar compte de què s'està duent a terme l'actualització de les dades i es potencia el portal per aportar la màxima claredat als mallorquins». Antoni Fuster assegura que «aquest equip de govern té un compromís ferm i indubtable amb la transparència en tots els passos que dona».

La Comissió de Transparència ha estat constituïda pel conseller de Presidència, en el qual ha estat delegada la presidència. La sessió compta amb l'assistència de tots els portaveus dels grups polítics del Consell de Mallorca: Partit Popular, PSOE, VOX, MÉS i El Pi. Els objectius de la convocatòria són la constitució de la pròpia comissió i donar compte de les dades referents al portal de transparència de la institució insular.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.