Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern ha nomenat els nous presidents i vicepresidents dels Consells Insulars Escolars de Mallorca, Eivissa i Menorca

El Consell de Govern d'aquest divendres ha nomenat els nous presidents i vicepresidents dels Consells Insulars Escolars de Mallorca, Eivissa i Menorca, seguint les disposicions de la regulació dels consells escolars insulars i municipals de les Illes Balears.

A Mallorca, el nou president del Consell Insular Escolar serà Manuel Blanco Martín, mentre que la vicepresidència serà per a la senyora Catalina Porsell Frau.

A Eivissa, ha estat nomenat Salvador Ruíz Borrás com a president del Consell Escolar Insular, mentre que Belén Torres Teva ha estat designada com a vicepresidenta.

Finalment, a Menorca, el càrrec de presidenta del Consell Escolar Insular ha estat designat a Maria Ana López Oleo, mentre que el càrrec de vicepresident és per a Antoni Airós Serrano.

Aquestes decisions s’han pres d’acord amb la normativa vigent, la qual estableix que el president i el vicepresident dels Consells Escolars Insulars han de ser membres d’aquests consells, designats pel Govern de les Illes Balears a proposta del corresponent Consell Insular.

Els nomenaments oficials es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears i seran notificats al Consell de Mallorca, al Consell Insular d’Eivissa i al Consell Insular de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.