Setmanari d'informació local - 138 anys

El Bloc per Felanitx tria nou coordinador i nova permanent

57941

El passat dissabte 31 de març es va celebrar la XI Assemblea Ordinària del Bloc per Felanitx en la qual es va triar el nou coordinador i els nou membres de la comissió permanent del partit, que és l’òrgan de direcció.

El coordinador serà a partir d’ara Antoni Mestre Hernández qui treballarà en l'organització entre el grup municipal, format per quatre regidors, i la nova permanent.

Mestre substitueix Miquel Caldentey que deixa la coordinació per motius laborals i de residència. L’assemblea va agrair a Caldentey els anys de dedicació al partit.

La nova comissió permanent estarà formada per 9 membres, 5 homes i 4 dones, entre els quals es troben els 4 regidors.

La formació política, d’àmbit municipal, enfila d’aquesta manera el nou cicle electoral amb la mirada posada al 2027 i amb el clar objectiu de «millorar els darrers resultats».

La incorporació de noves persones, sobretot joves, contribueix que el partit «continuï defensant els preceptes de l’ecologisme, el feminisme i la defensa de la llengua pròpia», segons han explicat. «Tot enfront de l’actual equip de govern de PP i Pi a l'Ajuntament de Felanitx que només executa polítiques d’augment de la despesa i disminució de la gestió eficient», remarquen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.