Setmanari d'informació local - 138 anys

Es desploma el sostre de l'església de Son Negre, a Manacor

58047
revista07500.com

El sostre de l'església de Son Negre, al municipi de Manacor, s'ha desplomat. Així ho ha confirmat dimecres a la nit el rector de Manacor, Antoni Amorós. Amorós ha explicat l'inesperat esfondrament del sostre de l'església, després d'haver fet diverses reparacions a la parròquia fa quatre anys: «De cap manera no s'esperava això».

El responsable de les esglésies del municipi ha explicat a Europa Press que la caiguda de la teulada de l'església es va haver de produir entre diumenge, quan es varen produir precipitacions acompanyades de fang, i dimecres, moment del descobriment de la incidència, ja que en accedir-hi a l'interior del temple no es varen trobar restes del fang.

L'església data de finals del segle XIX -encara que va tenir una ampliació posterior-, té cinc trams de volta, suportats per tres arcs i dos han caigut, cosa que ha produït la caiguda de tres trams de la volta dins de l'església. Amorós ha apuntat que Son Negre es feia servir «molt puntualment» però, de fet, en 15 dies s'havia de celebrar un casament.

Demanat per si tenien coneixement de possibles indicis que es pogués produir aquesta ensulsiada, ha indicat que havien observat una esquerda però que «no semblava tan important».

«De totes maneres, fa quatre anys es va fer una inversió important, quan es va canviar tota la teulada i es varen apuntalar els locals adjunts, per la qual cosa de cap manera s'esperava això», ha al·legat. A més, ha afegit que durant aquestes obres es varen observar les voltes i la teulada, i no varen veure cap incidència.

Pel que fa als propers passos a fer, el rector ha assenyalat que ho desconeix si bé està esperant l'arribada dels tècnics perquè comprovin in situ «el desastre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.