Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB alerta de l'inici d'obres a sis quioscs-bar a la Platja d'Alcúdia

El GOB ha emès una alerta davant de l'inici de les obres per a la construcció de sis quioscos-bar a la Platja d'Alcúdia, tot i que encara hi ha un recurs pendent contra la concessió.

Segons el comunicat emès pel l'entitat ecologista, es tracta d'una concessió de 15.629 metres quadrats de domini públic marítim-terrestre destinats a passeig de platja, accessos, serveis i els sis quioscos, en un tram de costa de la Platja d'Alcúdia.

El GOB va presentar un recurs al Ministeri de Transició Ecològica l'abril del 2022 argumentant que la concessió vulneraria, com a mínim, dos articles de la Llei de Costes. L'entitat defensa que aquest tipus d'adjudicació requereix la convocatòria d'un concurs i, per tant, l'atorgament seria nul.

Tot i que el GOB encara no ha rebut resposta a aquest recurs, aquest mes de març s'han iniciat les obres de construcció dels sis quioscos. A més, l'entitat assegura que també s'està incomplint el termini màxim per a l'inici de les obres, que havien de començar abans de l'1 de novembre del 2023.

El GOB també adverteix d'incompliments d'altres aspectes de la concessió relacionats amb la servitud de trànsit. Per això, han sol·licitat a la Conselleria de Mar i Cicle de l'Aigua la caducitat de la concessió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.