Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Anegats versiona el seu primer senzill: 'Es missatge és clar'

58095

En el 20è aniversari de la publicació del seu primer disc, 'Illenc' (Blau-Discmedi 2004), Anegats ens presenta una nova versió d''Es missatge és clar'. Aquesta cançó, que fou el seu primer senzill del grup, els va donar a conèixer entre el gran públic i durant aquests vint anys ha esdevingut una de les seves cançons més emblemàtiques.

Al crit de «Tirurí quac quac, es missatge és clar; per durar, és amb els vells que hem d’estar», uns aleshores joves de Son Servera reivindicaven, de manera festiva i sense complexes, la necessitat de preuar i mantenir la idiosincràsia i cultura mallorquines. Amb aquesta cançó, elevada per molts a la categoria d’himne, Anegats va iniciar un viatge musical carregat d’èxits que han transcendit generacions, i que formen part de l’imaginari col·lectiu de la societat mallorquina, com ara 'Cada nit', 'Paraula de senyor', 'Tramuntana', 'Avui va de bo', 'Irreals', 'Corr!', 'Tic tac', i un llarguíssim etcètera. Llegat musical que els posiciona com una formació absolutament imprescindible del panorama cultural mallorquí del primer quart de segle XXI.

En l’any en què han anunciat la seva retirada definitiva dels escenaris, després de 20 anys, 10 discs i 100 cançons, Anegats versiona el seu primer senzill, com a agraïment cap al que aquesta cançó ha suposat per a ells i per a la seva carrera.

Acompanyen aquesta nova versió amb un nou videoclip, produït per Marina Dalmau, on el protagonista no és altre que la seva extensa trajectòria i el seu amor a l’amistat i a la música. Es tracta d’un videoclip amb un irremeiable regust a comiat d’un idil·li honest i entranyable entre músics i públic. Que ens prepara per a una absència que encara farà més gran i visible l’empremta que Anegats ha deixat al cor de la gent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.