Setmanari d'informació local - 139 anys

El Pi: «S'ha votat a favor o en contra de Pedro Sánchez i no pensant en els problemes de les Illes Balears»

La Coalició per una Europa Solidària-CEUS ha aconseguit representació a l’Eurocambra. La cap de llista de CEUS, Oihane Aguirregoitia, serà la veu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament Europeu. «Les reivindicacions de les Illes arribaran a Europa i farem que Europa es banyi per la gent de les Illes Balears», assegura el candidat d’El Pi al Parlament Europeu Jordi Prunés.

Prunés ha agraït la confiança de les persones que han votat la formació: «Agraesc a la gent que encara pensa que un projecte i una veu balear és més necessari que mai i Europa és la primera passa per solucionar-los». Cal recordar que El Pi ha aconseguit 3.058 vots, el 0,96%.

«Hem fet una campanya explicant problemàtiques d’aquí. Tenim problemes de saturació, de sobrepoblació, tenim manca d’habitatge… per totes aquestes problemàtiques són les que lluitam i per les quals continuarem lluitant», ha explicat Prunés.

«Tot i aconseguir representació, la gent ha tornat a votar en clau estatal. El bipartidisme s’ha tornat a fer palès en aquestes eleccions. Els espanyols han votat o en contra o a favor de Pedro Sánchez i no pensant en els problemes de les Illes Balears», explica el candidat.

El candidat ha assenyalat que «la veu de les Balears arribarà a Europa a través de la nostra cap de llista. Oihane serà la nostra veu a la cambra europea i jo estaré vigilant perquè totes les nostres reivindicacions siguin una realitat», ha assegurat el candidat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.