Setmanari d'informació local - 140 anys

Inca junta la millor gastronomia de les Illes en un nou Peccata Minuta

72398

L’Ajuntament celebra una nova ruta de tapes gurmet al Claustre de Sant Domingo, en el marc de la Segona Fira d’Inca.

El proper dissabte, 25 d’octubre, entre les 20.30 h i les 23 h, l’Ajuntament d’Inca tornarà a convertir la capital del Raiguer en l’escenari d’una altra edició del Peccata Minuta de Chefs(in). Aquesta nova ruta de tapes gurmet reunirà en un mateix espai una representació important de la millor gastronomia de les Illes Balears.

Les arcades del Claustre de Santo Domingo oferiran en aquesta ocasió, la tercera, la creativitat gastronòmica en forma de còctel, sis plats salats i dues postres, cuinats en forma de tapes o petites racions, que conformaran un menú degustació únic.

Els protagonistes en aquesta ocasió seran:

Matías Iriarte - Chapeau (1 estrella Top Bar)
Còctel Vanity: aigua de tomàtiga, figues, fulla de figuera i tequila
Joan Canals - Ulises (Menorca)
Oliaigua amb figues
Jordi Cantó - Sa Clastra (1* Michelin - 1 Sol Repsol)
Escabetx de llampuga i tap de tall
Edu Martínez - Brut (1 Sol Repsol)
Dumpling de cap i brou garum de porc negre i herbes fresques
David Morillas - Óseo
Porro, moll d'os i tòfona
Juan Sevillano - Sa Pleta
Gamba vermella, pil pil de pollastre i fonoll adobat
Jhonatan Maldonado - Fontsanta
Lingot de Wagyu, Perigueux i cremós de castanya rostida
Ariadna Salvador - Ninumá
Carbassa, xocolata i gingebre
David Moreno - Can Simoneta (1 Sol Repsol - recomanació Michelin - Chef Revelació 2024)
Llima, xocolata blanca, alfàbrega i Gin Xoriguer

L’acte és la proposta gastronòmica del programa de la Fira de l’Oci de l’Ajuntament d’Inca que, una vegada més, aposta per «posar la gastronomia a l’abast de tots els públics, amb un esdeveniment que és una representació perfecta de les distintes formes d’entendre la gastronomia de les illes i posant en valor el producte local». L’entrada, a més, inclou dues begudes i cafè o infusió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.