Setmanari d'informació local - 138 anys

2-0. Primera victòria del Sóller a casa

Superà el Constància amb gols de Varón i Dani, ambdós a la segona part

Tres partits ha hagut d'esperar el Sóller a Can Maiol per a assolir el primer triomf com a local del present curs. Ho ha fet avui capvespre davant tot un històric Constància que ha plantat cara durant tot l'encontre. Els dos gols sollerics s'han marcat a la segona part, obrint el marcador Sergi Varón al minut 54, amb un potent tret des de fora de l'àrea i tancant l'anotació Dani Dhond quan el partit ja agonitzava, els inquers estaven atacant de valent i havien disposat de dues clares ocasions per a igualar el marcador.

L'encontre ha tengut dues parts molt diferenciades en quan a joc i efectivitat. El primer temps s'ha caracteritzat per un domini altern, on han escassejat les ocasions de gol a les dues àrees, tant el Sóller com el Constància no han creat pràcticament perill. Tot el contari ha succeït a la represa, propiciat sobretot pel primer gol local i que ha obligat als inquers a pitjar una mica més, però el 2-0 marcat en temps de descompte ha decantat definitivament la balança del costat solleric.

Aquesta victòria és un autèntic bàlsam pel conjunt que dirigeix Àlex López i li suposa tota una injecció de moral després de quatre jornades molt negatives en quan a resultats, ja que només havien sumat dos punts de dotze possibles. La premonició que feu el tècnic en quan a les possibilitats de guanyar aquest encontre, s'ha fet realitat.