Setmanari d'informació local - 138 anys

Joanllu Pons no es classifica per només vuit centèssimes

El nedador solleric no ha pogut superar la mínima exigida per anar a Tòquio

El nedador solleric Joan Lluís Pons no ha aconseguit avui capvespre la classificació pels jocs olímpics de Tòquio, després de guanyar la final dels 400 metres estils però no poder superar la marca exigida com a mínima 4:15:84, al Trofeu Internacional de Castalia-Castelló. Aquests eren els dos requisits per aconseguir el passaport per a les Olimpíades del Japó del proper any, en el cas que es disputin. Finalment ha aturat el crono en un cruel 4:15.92, només vuit centèssimes per damunt la mínima.

La jornada a Castelló pintava molt bé pels interessos de Joanllu, ja que a les proves del matí ha assolit un temps de 4:15.55, una marca que sí l'hagués classificat. Així doncs, s'haurà d'esperar al Campionat d'Espanya per a tornar a intentar la classificació, la que avui, malauradament només ha resquillat.

Demà diumenge tindrà l'oportunitat d'aconseguir la mínima als 200 m. papallona, tot i que no és de les proves on el solleric es sent més còmode i per tant, no disposa de tantes opcions a aconseguirho.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.