Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres gols d'Esteve i 3 punts vitals pel Sóller

El Felanitx igualà per dos cops el marcador però no pogué amb el Sóller

El Sóller va sumar tres punts vitals davant el Felanitx en un emocionant i entretingut partit, especialment en la 2a part per la incertesa en el marcador, destacant Marc Esteve, autor dels tres gols sollerics.

Només 6 minuts va necessitar M. Esteve per a obrir el marcador en una rematada de cap. La igualtat va ser la nota en la primera part amb els dos equips sabent el que hi havia en joc. Amb la mínima diferència es va arribar al descans.

A la represa el Felanitx dominà més, empatà, però tornà a aparèixe Esteve per avançar per dos cops al Sóller, ja que els visitants igualaren novament i Pau evità l’1-2 amb dues grans intervencions.

Al final triomf del Sóller que manté totes les opcions de quedar dins els sis primers.