Setmanari d'informació local - 138 anys

0-0. El Sóller suma un punt insuficient a Eivissa

El porter del Portmany aturà un penal a Esteve al primer temps

Amb el marcador sense moure acaba el partit entre el Portmany i el Sóller fa uns moments, el que significa un punt que sumen els sollerics, tot i que té gust a poc, sobretot per poder aconseguir el sisè lloc a la classificació. La victòria era imprescindible i, tot i oferir millor imatge que a altres partits a fora camp, no ha estat suficient.

La jugada clau de l'encontre ha arribat a pocs minuts d'acabar el primer temps, quan el golejador solleric Marc Esteve ha tengut a les seves botes la més clara oportunitat del Sóller, una pena màxima, que finalment li ha aturat el porter local, en un llançament no gaire afortunat per part visitant.

La segona part ha estat més anivellada, on ha hagut ocasions a les dues porteries, tal vegada amb més mèrit per part eivissenca que s'ha topat amb una defensa sollerica ben coberta pel porter Pau. Si exceptuam el penal a favor del Sóller, el balanç final d'ocasions seria favorable al Portmany, per tant, el resultat d'empat a zero es pot considerar com a just, però deixa als homes de López quasi sense opcions d'entrar dins els sis primers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.