Setmanari d'informació local - 138 anys

2-1. El Sóller s'acomiada amb derrota al darrer minut

El Ferrioler ha capgirat un marcador de 0-1 en contra

El Sóller ha tancat la fase regular de lliga al grup A de la Tercera Balear amb una inesperada derrota al camp del cuer Ferrioler fa només uns instants. Ara per tant, afrontarà la fase de permanència amb els 23 punts que ha sumat i amb l'oportunitat perduda de no haver arribat a uns 26 que li donarien encara més opcions de les que ja té per assolir l'objectiu de quedar un any més a Tercera.

L'encontre ha començat amb poca intensitat i semblava que cap dels dos equips es juguessin res en l'enfrontament. Tot i això, el Sóller ha pogut arribar al descans amb una petita avantatge després de que Salva marcàs el 0-1 quasi al minut 45 de joc.

A la represa, el Ferrioler ha anivellat la situació ben aviat, quan només es duien 7 minuts de joc i aquí ha canviat la dinàmica del partit. Quan ja es donava per bo el resultat de taules i tot indicava que seria el definitiu, en el temps de descompte, ha arribat la desfeta sollerica, ja que els locals han marcat el 2-1, no han deixat temps per a la reacció visitant i s'ha consumat una derrota contra tot pronòstic i més quan el Sóller havia fet el més dificil, posar-se per davant en el lluminós.