Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller rep diumenge (19.30 h) un Alcúdia que es jugarà la vida a Can Maiol

La temporada s’acosta al seu final i el Sóller amb els deures ja fets s’acomiadarà diumenge de la seva afició, ja que disputarà el darrer partit de lliga a Can Maiol. Ho farà en horari no gaire habitual (19.30 hores).

Al davant tindrà un Alcúdia que vindrà a Sóller a jugar-se la vida i al que sols li valdran els tres punts per mantenir alguna opció de permanència a la darrera jornada, ja que en cas contrari certificarà el seu descens al municipal solleric. Per tant, serà un partit on tota la pressió la tindran els alcudiencs, que sabent el que es juguen aniran a totes, la qual cosa pot afavorir als sollerics, que es voldran acomiadar amb una victòria que els asseguraria quedar dins els dos primers d’aquesta fase per la permanència.

Per aquest partit, Àlex tindrà labaixa segura d’Aitor Martín, que fou expulsat a Santa Catalina, i haurà de complir el corresponent partit de sanció.

Pel demés, Marc Esteve, que s’hagué de retirar amb molèsties, segurament serà dubte fins el darrer moment, tot i que no es descarta el seu concurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.