Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller remunta i acaba sumant els tres punts

Nando Expósito i el debutant Moi Vázquez capgiraren el gol dels visitants

Celebrant el gol de l'empat obra de Nando. | Jaume Quirós

El Sóller sumà els tres punts després de derrotar (2-1) al P. Sant Jordi d'Eivissa a Can Maiol en un partit complicat on els eivissencs s'avançarien en el marcador als minuts inicials amb gol de Cobos. Després el Sóller ho intentà i a la mitja hora Nando Expósito feia el gol de l'empat, amb el que s'arribà al descans.

A la represa els dos equips volien la victòria i tingueren les seves ocasions, però seria el debutant Moi Vázquez, que feia quatre minuts que havia sortit al camp qui feu el golàs de la victòria pel Sóller en una jugada personal en el que driblà a diversos defenses i al final aficà la pilota per davall les cames del porter fent el 2-1.

Tres punts d'or pels sollerics que ara són 10èns o just tres punts del quart classificat i la setmana que ve visiten al Rotlet Molinar, un equip assequible.