Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller golejat (0-3) per un Santanyí superior

Els tres gols visitants arribaren a la segona part

Una acció del partit, el Santanyí es mostrà segur i no deixà al Sóller crear en atac. | Jaume Quirós

El Sóller ha sortit clarament derrotat davant un Santanyí que ha estat molt superior a un Sóller que està mostrant una preocupant sequera golejadora a casa.
Ja des del principi s'ha vist a un Santanyí ben plantat davant un Sóller que ha tingut la seva primera ocasió al minut de joc i poc més, encara que això ha estat bé en defensa i ha aconseguit arribar al descans amb l'empat inicial.
A la represa ho ha intentat però gairebé no ha inquietat la porteria visitant, mentre que el Santanyí s'avançava en el m. 62 amb un gran glo de Mauri des de la frontal després d'un rebuig
Això ha motivat que el Sóller avancés línies buscant l'empat i i que el Santanyí a la contra hagi sentenciat el partit i aconseguit una merescuda victòria.

Per altrabanda, el Sóller B sortí golejat (4-0) de Santa Mònica i el Port ha sumat un puntet després de remuntar un 0-2 front el Santa Posa a Can Maiol.