Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller goleja a un descendit Muro i supera el seu rècord de punts a Tercera a manca de tres partits

Els sollerics Raúl (2), i Aitor i Magaña autors dels gols el dia en què Mateu Canyelles és nou president del club

Celebrant la victòria al vestior. F: CF Sóller

El Sóller no fallà i golejà (0-4) al descendit Muro al seu camp, en un partit on els sollerics foren molt superiors a un Murer enfonsat i que es vengué a baix quan encaixàel primer gol als 25 minuts justament fruit d'un error defensiu propi.

A destacar que tres dels quatre gols foren obra de sollerics, els dos primers de Raúl Aguilar, que feu doblet, i el tercer d'Aitor, mentre que Cristian Magaña tancà la golejada ja als darrers minuts.

Aquesta victòria té una altra nota positiva i és que permet al Sóller arribar als 54 punts i superar ja el seu rècord de punts a Tercera aquest segle.

I tot plegat el dia en què es va confirmar que Mateu Canyelles serà el nou president del CF Sóller després que un cop finalitzat el termini la seva sigui la seva única candidatura a la presidència. No faran falta eleccions i serà oficialment proclamat a l'assemblea del proper 4 de maig..

Compta amb Mar Puigserver (vicepresidenta), Marcos Mayol (secretari), Toni Sampol (tresorer) i cinc vocals: Amador Marcús, Pep Pajón, Pau Marquès, Pep Lluís Mayol i Manolo López a la seva candidatura.