Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller presentà ahir els seus 13 equips d'aquesta temporada

Ahir horabaixa el Camp d’en Maiol va ser escenari de la posada de llarg dels diferents equips del C.F. Sóller, un total de 13, en un acte que ha arribat unes setmanes més tard del previst pel retard en l’arribada de la nova indumentària.
Després de fer-se les fotos els diferents equips per separat, es va iniciar l’acte amb tots els equips damunt la gespa amb els respectius entrenadors.
Es va comptar amb la presència de la majoria de directius del club amb el president Mateu Canyelles al capdavant i també del regidor d’esports, Miquel Nadal.
Enguany l’entrada va ser una mica diferent, ja que els equips de Tercer, el B i el femení feren el passadís a la resta d’equips, que anaren entrant mentre el presentador Pau Alemany anava cridant els jugadors i tècnics un a un i s’anaven ubicant al mig del camp, mentre el públic format pels pares i familiars dels jugadors, en total uns 200.
Així, tot just després de posar-se al mig del camp els equips s’ubicaren a la graderia per fer la foto tots junts. I per acabar, no mancà un bon refrigeri per a tots els presents a l’acte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.