Setmanari d'informació local - 138 anys

Un Sóller millorat estrena el nou any amb derrota front el Constància

Dues errades puntuals sentenciaren el partit fent insuficient el gol de Javi Nadal

Precious ho va intentar tot, no ens cansà de córrer i els rivals l'aturaren com podien. | Jaume Quirós

Primer partit de l'any en Can Maiol i debut en la banqueta del Sóller del nou entrenador Dani Vaquer, que no va poder estrenar-se amb victòria davant la seva nova afició, malgrat la substancial millora mostrada per l'equip local, només enfosquida per dos errors puntuals que van costar els dos gols visitants a la primera part. El primer precedit d'un error arbitral al no assenyalar una falta prèvia i el segon per un malentès entre defenses.
Amb dos gols en contra malament se li posaven les coses al Sóller tot i que amb 0-1 va estavellar una pilota en el travesser.
Just a l'inici de la segona part Javi Nadal escurçava distàncies en aprofitar un rebuig del porter donant esperances de remuntada. S'intentà però no va poder ser i al final el Constància es va emportar els tres punts.