Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova desfeta d'un Sóller (1-2) amb peu i mig a Preferent

Aldo avançà al Sóller al minut 3 però el Mercadal capgirà el marcador

Nova travelada i la situació es complica enormement pel Sóller | Jaume Quirós

No hi ha manera que el Sóller pugui aconseguir una victòria. Ahir va tornar a caure i davant un rival directe com és Mercadal, en un partit que semblava posar-se de cara quan als 3 minuts Aldo en rematar un servei de cantonada posava per davant als locals, però la alegria va durar poc ja que als 10 minuts arribava l'empat en una ràpida acció visitant.
A partir de aquí el Sóller, on va debutar Alemu, ho va intentar però més amb el cor que amb el cap, disposant d'alguna comptada ocasió.
Després del descans un Sóller amb poques idees en atac i davant un rival segur en defensa poc va poder fer i en el 78 arribarial l'1-2 després d'un nou error defensiu.
Els locals ni amb els canvis va poder evitar una derrota que deixa al Sóller amb peu i Preferent a l'espera de visitar dissabte que ve el Lloseta de Nico López