Setmanari d'informació local - 138 anys

Aitor dona els tres punts Al Sóller a Can Maiol front el cuer

En un partit molt fluix per part dels dos equips

Aitor celebra el gol que valdria tres valuossóissims punts. | Jaume Quirós

En un capvespre gèlid, el Sóller va aconseguir una victòria vital i per la mínima davant el cuer Sanbt Jordi, en un mal partit i amb poques ocasions de gol per part dels dos equips. La primera part acabà amb el 0-0 i a la represa el Sóller ho intentà i al final al minut 68 Aitor, en rematar de cap una centrada lateral de Juanca aconseguia l'únic gol del partit. Així, es regalava un gol el dia del seu aniversari.

Fins el final hi hagué patiment, ja que el rival, que acabà en inferioritat ho intentà fins el darrer segon, però el marcador ja no es mouria.

Així, el Sóller ha aconseguir la segona victòria consecutiva i el somn i de la permanència una mica més aprop però complicat. Diumenge que ve es visita al Platges de Calvià, únic equip al qual es va guanyar a la primera volta.