Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller es reforça amb Toni Quetglas, prometedor punta procedent del Mirandès

Dimarts horabaixa va trepitjar per primer cop el que serà el seu nou escenari. Toni Quetglas (Santa Maria 2003), és un davanter que tot i la seva envejable joventut, té un currículum realment espectacular. Ha passat per les canteres del Barça (cadet), Cide, La Salle, At Balears i Mallorca. «He marcat a rivals com l’Espanyol i Saragossa entre altres quan jugava als cadets del FC Barcelona».

-Com va ser per tu la passada temporada?
-La passada la vaig iniciar al Poblera fins que a mitja temporada vaig ingressar al Mirandés. A Sa Pobla vaig intervenir en els quinze partits de la primera volta, bé a l’onze titular o sortint des de la banqueta. Anar a la península era un repte molt atractiu, però bé, t’ha de compensar, estar lluny de la família i tot el que això significa per un jove de la meva edat no és fàcil.

-I com ha estat fitxar pel Sóller?
-Bé, Toni Sánchez des que em va dirigir en el Cide em coneix ben a fons, m’ha seguit la trajectòria i entre nosaltres sempre hi ha hagut una química especial. Puc assegurar que el Sóller ha caigut en molt bones mans. Toni em va proposar venir cap a la Vall, el projecte em va interessar i aquí som amb tota la il·lusió del món.

-Quina és la teva situació habitual dins el terreny de joc?
-Pens que allà on més puc rendir és en aquestes dues posicions: extrem dret i mitja punta.

-La teva meta personal?
-El primer objectiu és que el col·lectiu funcioni com a bloc, aquí tots hi hem d’aportar i, a nivell individual, sumar gols i assistències.

-L’objectiu inicial és salvar la categoria?
-Com la majoria d’equips, llevat dels quatre o cinc de dalt. Segur que serà una categoria molt igualada, on cada partit s’haurà de suar i lluitar al màxim, ho sabem. Ara bé, estic completament segur que donarem més d’un ensurt.

-Veurem un Toni Quetglas marcant les diferències dins l’equip solleric?
-Farem el possible, ara bé, el treball col·lectiu, anar tots cap a la mateixa direcció i formar un vertader bloc fora i dins el vestidor, aquestes són les claus pel bon funcionament de tot equip.

-Vols afegir res més, Toni?
-Que l’afició s’animi. Després de patir tant l’any passat, aquest pot ser un any il·lusionant. Amb un camp renovat, la directiva nova, un nou tècnic i un planter reforçat. Tot plegat fa que tengui molt bones vibracions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.