Setmanari d'informació local - 139 anys

Aina Forteza, sisena fèmina al Desafio Cántabro

CANTABRIA - CURSA OBSTACLES - Aina Forteza, sisena fèmina al Desafio Cántabro. | ARCHIVO

L'esportista sollerica Aina Forteza no té aturall, i el passat cap de setmana es va desplaçar a terres càntabres per tal de participar en una nova cursa d'obstacles, aquest cop a l'exigent Desafío Cántabro, que celebrava la seva segona edició a Viernolés (Cantàbria) amb bona temperatura per la pràctica d'aquest esport.

En aquest cas és un trail d'Ocr, és a dir, que es feia per terreny muntanyós, que la feia encara més exigent pels participants. Aina Forteza va participar en la prova popular de 12 quilòmetres, tot i que finalment en varen sortir 13,61, amb desnivell positiu de 664 metros i 43 obstacles. Vaig fer un temps de 2 hores i 20 minuts.

En aquesta prova la sollerica es va trobar amb què els obstacles eren molt més tècnics dels que havia fet fins ara, fins i tot hi va haver alguns que feia per primera vegada, el que no va impedir que pogués gaudir moltíssim fent-la, que és el que realment importa en aquestes proves. Al final va fer un temps de 2 h. 24'53'', acabant en la 20ª posició de la general i 6ª fèmina. Els obstacles eren, entre altres, carregar neumàtics, garrafes, combo rodes, contenidor, xarxa pescador, rocòdrom, reptar, equilibri taules, taula irlandesa, entre molts d'altres.

Ara, segur que Aina ja pensa amb la propera cita, que si no hi ha canvis en el calendari, serà l'Spartan Beast que es disputa a República Txeca, ja dins el proper mes de setembre. Pràcticament, la sollerica va a prova per mes, per la qual cosa ha de continuar entrenant durant aquestes properes setmanes. Enhorabona a Aina Forteza per aquest esforç i dedicació en un esport tan exigent, que ella mateixa ha decidit escollir, i sembla que amb molt d'encert.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.