Setmanari d'informació local - 139 anys

El CF Sóller guanya al camp del cuer (1-2) i surt de les places de descens

Fraile avançà els sollerics a la primera part, igualà l'Ínter i a les darreries Raúl Aguilar feu l'1-2 definitiu

Una accio de l'intens partit entre dos equips que sabien que es jugaven molt. F: Ínter Manacor | Isa Medina

El Sóller afrontava ahir un partit clau davant un rival directe com era el cuer Ínter Manacor i que estrenava entrenador en la persona de Facundo Bustos en el lloc de Mut. Realment, i segons algunes cròniques els manacorins mostraren una notable millora, però el Sóller no fallà i aconseguí tres punts vitals que, a més, el permeten sortir del descens gràcies a la derrota del Felanitx davant el Llosetí.

Va ser un partit intens entre dos equips que es jugaven molt i ho sabien. Els sollerics s'avançaren al minut 32 amb un gran gol de volea de Fraile des de fora de l'àrea. I en el 45 igualaven els locals amb gol de Ginard.

A la represa els dos equips cercaren la victòria, tingueren les seves ocasions, però seria el Sóller qui, al minut 80 faria l'1-2 amb gol de Raúl Aguilar i que seria definitiu, donant tres punts d'or als sollerics.

Ara, setmana de descans per les seleccions UEFA a l'espera de rebre dia 17 el Binissalem a Can Maiol per tancar l'any